Берое и Септември играят при резултат 2:2 в Стара Загора в

...
Берое и Септември играят при резултат 2:2 в Стара Загора в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Берое - Септември София 2:2, Калоян Кръстев изравни

Берое и Септември играят при резултат 2:2  в Стара Загора в мач от 22-я кръг на efbet Лига.

Още във втората минута футболист на Берое опита удар с глава от добра позиция, само че Димитър Шейтанов внимаваше и без проблеми улови. Красимир Станоев от Септември в 10-а минута овладя с първото си допиране и с второто опита удар от сериозна отдалеченост, само че топката профуча високо над напречната греда на Иван Караджов.

Седем минути по-късно Сана Гомес направи забавно отиграване с левия крайник, което изглеждаше като центриране, само че се трансформира в удар, а в последния миг Шейтанов съумя да реагира и да избие в корнер. В 20-а минута Симеон Мечев получи отвън наказателното поле и не се поколеба да опита шанса си от разстояние, само че ударът на играча на Берое мина около дясната греда на Септември.

В 41-а минута Божидар Пенчев направи страховит независим пробив, а Сана Гомес получи на лявото крило, след което незабавно центрира в наказателното поле, където бе Винни Трибулет, който стреля, а след получилия се рикошет, топката влетя в мрежата на Шейтанов - 1:0 за Берое.

Септември имаше добър късмет да изравни резултата единствено три минути след началото на втората част, откакто топката бе върната на точката на дузпата, само че двама играчи не се схванаха и Берое оцеля в тази обстановка.

В 55-а минута Септември направи хубава офанзива, при която на левия фланг Симеон Александров получи и центрира съвършено за Димитър Костадинов, който се възползва от неразбирателството в отбраната на Берое, с цел да забие топката с глава в мрежата на Караджов и да изравни резултата - 1:1.

В 70-а минута Симеон Мечев лиши добре топката и напредна с нея в крайници, след което реши да опита мощен удар от отдалеченост, който мина настрана от дясната греда на Шейтанов. Добър опит на полузащитника на Берое! Седем минути след това Сана Гомес хубаво проби и отляво и центрира към Спас Георгиев, който насочи удар от упор с глава, само че Димитър Шейтанов блесна с необикновено избавяне с една ръка, избивайки в корнер.

В 85-а минута Септември направи страхотна контраофанзива, а Мартин Ачков навлезе в наказателното поле и даде превъзходен пас към Мартин Петков, който съумя да приключи точно, с цел да реализира цялостния поврат.

Стартови сформира: 

Берое:  73. Иван Караджов, 5. Зария Ламбулич, 6. Макс Челич, 14. Педро Енрике, 3. Сана Гомеш, 8. Серкан Юсеин, 16. Симеон Мечев, 2. Каскардо, 77. Божидар Пенчев, 21. Вини Трибуле, 98. Тонислав Йорданов

Треньор:  Николай Киров

Септември София:  12. Димитър Шейтанов, 4. Иван Арсов, 5. Асен Георгиев, 26. Константин Чешмеджиев, 11. Мартин Ачков, 14. Мартин Стоянов, 20. Красимир Станоев, 25. Себастиан Якубек, 18. Петър Чуич, 24. Атанас Кабов, 9. Валентин Йосков

Треньор:  Светослав Петров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР